Gør karriere i EDC

Overvejer du en karriere i en ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, som har den enkelte i centrum, og hvor det ikke er en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut, der bestemmer dine valg og din hverdag? Så er du på rette vej.

Ledige stillinger

I EDC tilbyder vi mange forskellige karriereveje, uanset om du er trainee, nyuddannet eller erfaren mægler, salgsko­or­di­na­tor eller har ambitioner om at blive indehaver i EDC.

  Kar­ri­e­re­mu­lig­he­der i hele landet

  Hos os handler det om at formidle drømme og idéer samt om at skabe gode rammer om danskernes liv. Særligt at skabe tryghed for både købere og sælgere, når de foretager en af de største økonomiske transaktioner i livet.

  Nogle har en bestemt opfattelse af, at en ejendomsmægler formidler salg af ejendomme. Vi synes, at vi formidler meget mere end det, der findes mellem tegltage og parketgulve.

  For os handler det meget mere om mennesker end om mursten.

  Karriereveje

  Vi har samme holdning til os selv

  Nok er vi Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med en masse butikker, men først og fremmest består vi af mennesker.

  Vi er forskellige mennesker på forskellige stadier i livet med forskellige ambitioner, mål, planer og drømme - og dermed også med forskellige behov, når det gælder arbejdslivet.

  Det handler om at gøre sig umage

  Vi har en fælles grundlæggende værdi om selvstændighed


  Den grundlæggede værdi om selvstændighed har været vores basis i 50 år. Vi er ikke ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Hos os er det den enkeltes initiativ og egen virkelyst, der driver værket. Det værdisæt har vist sig så succesfuldt, at vi er landets største og mest sælgende mæglerkæde – og det har vi været siden 1971.

  Følg med på LinkedIn

  Du kan løbende følge med i, hvad der sker hos EDC. Her kan du også se ledige stillinger, når de bliver slået op.

  Se EDC på LinkedIn