Gør karriere i EDC

Overvejer du en karriere i en ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, som har den enkelte i centrum, og hvor det ikke er en bank eller et re­al­kre­di­tin­si­tut, der bestemmer dine valg og din hverdag, så er du på rette vej.

Ledige stillinger

Herunder kan du læse mere om mulige karriereveje uanset om du er trainee, nyuddannet eller erfaren mægler, sagsko­or­di­na­tor eller har ambitioner om at blive indehaver i EDC.

  Kar­ri­e­re­mu­lig­he­der i hele landet

  Hos os handler det om at formidle drømme og idéer, om at skabe gode rammer om danskernes liv. Særligt, at skabe tryghed for både købere og sælgere, når de foretager det, der for de fleste, er den største økonomiske transaktion i livet.

  Nogle har en bestemt opfattelse af, at en ejendomsmægler formidler salg af ejendomme. Vi synes, at vi formidler meget mere end , hvad der findes i mellem tegltage og parketgulve.

  For os handler det meget mere om mennesker end om mursten.

  Karriereveje

  Vi har samme holdning til os selv.

  Nok er vi Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med en masse butikker, men først og fremmest består vi af mennesker.

  Forskellige mennesker på forskellige stadier i livet, med forskellige ambitioner, mål, planer og drømme. Og dermed også med forskellige behov når det gælder arbejdslivet.

  Det handler om at gøre sig umage

  50 års umage

  Fælles for os er dog en grundlæggende værdi om selvstændighed


  Det har været vores basis i 50 år. Vi er ikke dirigeret af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Hos os er det den enkeltes initiativ og egen virkelyst, der driver værket. Det værdisæt har vist sig så succesfuldt, at vi er landets største og mest sælgende mæglerkæde – og det har vi været siden 1971.

  Det skal du tænke over, hvis du er boligsælger

  Vil du egentlig gerne sælge, men tøver du på grund af usikkerhed i forhold til den nuværende mar­keds­si­tu­a­tion, skal du overveje, hvad der skal til for at mindske denne følelse. Pointen er nemlig, at ingen ved, hvornår situationen ændres.

   Læs artikel

   Det aktuelle boligmarked

   Situationen på boligmarkedet er fortsat præget af den kommende bo­ligskat­tere­form, som for langt de fleste ikke får den store betydning, men hvor man i nogle områder og for nogle ejendomstypers vedkommende kan opnå en skatterabat ved at købe og overtage den nye bolig inden årets udgang.

    Læs artikel

    Direktørskifte i Danmarks største mæglerkæde

    Brian Nielsen er ny direktør i EDC. Brian har været ansat i EDC siden 2008, hvor han som se­ni­o­r­kon­su­lent for direktionen og forretningen i en COO-rolle har opnået en dyb indsigt i forretningen. Han har været med til alle de store beslutninger de seneste år, og derfor var det naturligt, at blikket hurtigt faldt på Brian, fortæller formand for EDC, Poul Erik Bech.

     Læs artikel