Find ejendomme til salg og leje

Vil du vide, hvad din ejendom er værd?

Overvejer du, om tidspunktet er rigtigt for at sælge din er­hverv­se­jen­dom? Bestil en salgsvurdering. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hvev­se­jen­doms værdi - gratis og uforpligtende. 

Bestil salgsvurdering

Læs seneste nyt

Læs vores seneste nyheder fra ejen­doms­bran­chen. Du kan også se og læse magasiner og rapporter om segmenter som detail, kontor, industri, landbrug og meget mere. 

Nyheder

Market Update Q3

En ny Market Update rapport er ude! Bliv opdateret om de sidste nye markedstal på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det i årets tredje udgave af Market Update.

Hent Market Update

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning med lokal ekspertise

   

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Find erhvervsmægler

Læs seneste nyheder

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel

Stor erhvervsgrund solgt til ræk­ke­huspro­jekt i Sønder Tranders ved Aalborg

En erhvervsgrund på 12.575 m² er solgt i Sønder Tranders i Gistrup ved Aalborg kun 1 km. væk fra det kommende supersygehus. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af er­hvervs­grun­den på vegne af GreveParken, som har solgt en del af deres grund fra. Køber er Egonsminde Invest A/S og Tee Jays PH Holding ApS, der sammen vil opføre 43 kva­li­tets­ræk­ke­hu­se på 110 m² med enten 3-4 værelser, som vil stå klar til udlejning og indflytning i starten af 2025.

  • Aalborg
  • investering
Læs artikel