Find ejendomme til salg og leje

Vil du vide, hvad din ejendom er værd?

Overvejer du, om tidspunktet er rigtigt for at sælge eller udleje din er­hverv­se­jen­dom? Bestil en salgs- eller lejevurdering. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hvev­se­jen­doms værdi - helt uforpligtende. 

Bestil salgs-/lejevurdering

Hvordan udvikler erhverv-ejen­doms­mar­ke­det sig?

Market Update er genvejen til at dykke ned i de seneste markedstal og følge udviklingen for er­hverv­se­jen­dom­me 

Læs Market Update

Læs seneste nyt

Læs vores seneste nyheder fra ejen­doms­bran­chen. Du kan også se og læse magasiner og rapporter om segmenter som detail, kontor, industri, landbrug og meget mere. 

Nyheder

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning med lokal ekspertise

   

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Find erhvervsmægler

Læs seneste nyheder

Ge­nin­du­stri­a­li­se­ring sætter skub i et ellers haltende nordisk ejendomsmarked

En ny Nordic Outlook er på gaden. Rapporten er udgivet af en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der JLL (Jones Lang LaSalle) i samarbejde med EDC Poul Erik Bech, der har bidraget med tal og analyser om det danske marked. Rapporten tager temperaturen på det nordiske ejendomsmarked og fokuserer denne gang på, hvordan ge­nin­du­stri­a­li­se­rin­gen kan være med til at øge efterspørgslen på investerings- og in­du­stri­e­jen­dom­me og skabe et solidt grundlag for vækst i Norden.

  • JLL
  • Nordic Outlook
Læs artikel

Veldrevet kongelig privilegeret kro og hotel med markant forhistorie til salg

I 22 år har de nuværende kroejere drevet Bramdrupdam Kro og Hotel, der kan bryste sig af at være en kongeligt privilegeret kro. Det har været en stor succes, men nu er tiden inde til et ge­ne­ra­tions­skif­te og derfor er den historiske og utrolig veldrevne kro sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af kroen, der kan nyde godt af den meget synlige beliggenhed på Vejlevej 332 i Bramdrupdam i den nordlige del af Kolding.

  • Kolding
  • Detail
Læs artikel

4 store kon­tor­pro­jek­ter til udlejning på 64.000 m² sætter trenden for nyeste kon­tor­ud­vik­ling

EDC Erhverv Poul Erik Bech har 4 store kon­tor­pro­jek­ter på hylderne i København og på Vestegnen med samlet kontorareal på 63.844 m2. 4 kon­tor­ten­den­ser går igen: Det er alle nybyggede og topmoderne kontorer, de er alle bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­re­de, virksomhederne vil gerne være tæt på metro og offentlig transport, og så bygges der flere og flere fler­bru­ger­kon­tor­hu­se, så virksomhederne kan dele fællesområder, som kantine, fitness, mødelokaler og reception.

  • Kontor
Læs artikel