Projekt & nybyggeri

Pro­jek­t­ud­vik­ling, -salg og -udlejning

Vi har ekspertise i pro­jek­t­ud­vik­ling, projektsalg og pro­jek­t­ud­lej­ning. Hvad end du har behov for rådgivning om en projektgrund, en projektejendom eller skal have udlejet eller solgt et projekt bolig for bolig eller som en samlet projektejendom, kan vi hjælpe dig.

Vær' et skridt foran

Søger du en projektgrund? Så kan det være fordelagtigt for dig at få besked om erhvervsgrunde til salg inden alle andre. Med vores service får du besked direkte i din indbakke, så snart der er noget til salg, som matcher dine behov. På den måde er du hele tiden et skridt foran, når du skal finde den helt rigtige erhvervsgrund til salg.

Tilmeld dig her

Et omspændende udvalg af referencer

Afsluttede projekter

Vil du se, hvilke projektsager vi har færdiggjort? Klik på linket nedenfor og få det fulde overblik over hvilke projekter vi har været inde over.

Se alle afsluttede projekter

Sådan har vi tidligere løst projektsager

EDC Projekt Poul Erik Bech ansætter direktør med stor pro­jek­ter­fa­ring

Thomas Høeg Mogensen er ansat som ny kunde- & re­la­tions­di­rek­tør i EDC Projekt Poul Erik Bech i København, der er en af Danmarks største afdelinger for salg og udlejning af projektboliger. Thomas Høeg Mogensen starter 1. marts 2024 og kommer med omfattende pro­jek­ter­fa­ring og skal varetage kun­de­re­la­tio­ner med både nye og eksisterende kunder i hele landet.

  • København
  • Projekt
  • National
Læs artikel

Kendt kontorbygning nedrevet og omdannet til knap 200 moderne boliger

Det rådgivende ingeniørfirma Sweco (tidl. Carl Bro) har i mange år haft hovedsæde i Glostrup med Vestskoven som baghave. ATP Ejendomme har nedrevet de gamle kon­tor­byg­nin­ger og er ved at bygge et moderne boligbyggeri af høj kvalitet, som er præ­cer­ti­fi­ce­ret med DGNB-Guld. Carl Bro Haven, som projektet hedder, er opkaldt efter ingeniør-pionéren Carl Bro, og indeholder 198 nye lejeboliger på 2-5 værelser fra 54-142 m². EDC Projekt Poul Erik Bech har nu fået til opgave at udleje boligerne, som står ind­flyt­nings­klar til sommer.

  • Projekt
  • Glostrup
Læs artikel

56 moderne og svanemærkede lejeboliger ser dagens lys i aarhusiansk satellitby

Et nyt boligprojekt i den aarhusianske satellitby Trige er snart klar til at nye lejere flytter ind. Projektet rummer i alt 56 ar­ki­tekt­teg­ne­de og svanemærkede boliger på 91-102 m², som henvender sig til mange forskellige aldersgrupper. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at stå for udlejningen af de 56 moderne lejligheder, som kommer til at foregå over syv etaper, der sikrer en minimering af mulig tomgang.

  • Projekt
Læs artikel