Værktøj

Find din køber

Test, hvor mange  der er interesserede i en ejendom som din. Vi har samlet købeklar ejen­doms­sø­gen­de i et køberkartotek, så vi effektivt kan matche din ejendom med potentielle køberes ejendomsønsker. 

0 kr.+250 mio. kr.

Find potentielle købere til din ejendom

Sådan gør du

  • Vælg din udbudpris
  • Skriv vejnavnet på din ejendom
  • Vælg ejendomstype og etageareal
  • Klik på 'Find købere'
  • Se, hvilke købere der er interesserede i en ejendom som din

Få mulige købere direkte i din indbakke

Vil du løbende have besked, når vi har nye mulige købere til din ejendom? 

Som ejendomsejer har du måske gået med overvejelsen om at sælge din ejendom. Muligvis ønsker du dog at se tiden an, eller bare have fornemmelse af interessen for din ejendom, inden du sætter til salg. 

Her er løsningen: Send-min-køber er EDC Erhvervs nye digitale værktøj, der gør det nemt at følge efterspørgslen på din ejendom. Uden salg, uden kontrakt og uden forpligtelser.

Tilmeld

Vil du vide, hvad din ejendom er værd?

Få overblik over din ejendoms værdi - helt uforpligtende

Bestil din salgsvurdering hos EDC Erhverv. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist og uforpligtende indblik i din er­hverv­se­jen­doms værdi. 

Bestil salgsvurdering

Find din lejer

Vil du teste, hvor mange potentielle lejere, vi har til dit lejemål? Vi har et lejerkartotek med mulige lejere fra hele landet. Test le­jerin­ter­es­sen for dit er­hvervs­le­je­mål.

Find din lejer

Kontakt os

Overvejer du at sælge og vil vende mulige købere, salgspris og salgsforløb med din lokale erhvervsmægler? Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Find erhvervsmægler