Bag om EDC

Vi er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, og det er vi stolte af. Vi tror på, at det er en position, man kun kan forsvare gennem 50 år ved at gøre sit bedste, og derfor gør vi os umage hver eneste dag.

EDC har over 230 selvstændige butikker over hele landet og cirka 1.600 medarbejdere. Det betyder, at der altid er en lokalkendt mægler i nærheden af dig, der kan hjælpe dig med din bolighandel - uanset om du skal købe, sælge eller bare er nysgerrig på boligmarkedet. 

Læs om EDC

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Dermed kan du altid trygt overlade det til os, uanset om du vil sælge din bolig eller finde en ny. Sådan har det været i mere end 50 år, og sådan vil vi også fortsætte. Med vores erfaring og grundighed vil vi give dig ro i maven og den bedste oplevelse med din bolighandel.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne

EDC støtter Dansk Folkehjælp

Alle børn fortjener at have det godt. Derfor støtter vi Dansk Folkehjælp med 2 mio. kr. hvert år og hjælper børnefamilier, der har brug for det.

Se mere om støtten

Pas på brand i haven

Som­mer­må­ne­der­nes forventede tørkeperioder betyder, at du som bolig- og haveejer skal være ekstra opmærksom på at forebygge brandfare. Følg disse sikkerhedsråd, når der er grill og åben ild i spil.

  Læs artikel

  Er der snegle-invasion i din have? Få 5 gode råd til bekæmpelsen

  Æv. Der er virkelig mange af de slimede husløse brune ‘dræbersnegle’ i år. Vil du nedbringe antallet, får du her 5 gode råd til bekæmpelsen.

   Læs artikel

   Tænk nyt når børnene flytter hjemmefra

   Når børnene flytter hjemmefra, er det måske tid til at tænke nyt. Giv plads til en ny familie i parcelhuset og flyt til en mindre bolig, der kræver mindre vedligehold og energi. Læs mere om fordelene ved at skifte bolig her.

    Læs artikel