Det handler om at gøre sig umage

Et boligsalg starter ofte med en drøm. Drømmen om at flytte til noget andet, noget større, noget mindre, til byen eller ud i naturen. Drømme kan være mange, og vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage.

Vi ved, at hjemmet er rammen om livet, og at det skal føles rigtigt.

  En bolighandel er en af de største investeringer i livet, og der er mange drømme gemt i dine mursten. Derfor gør vi en ekstra indsats for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Tag fat i din lokale mægler og find ud af, hvilke drømme dine mursten kan være med til at indfri.

  Mød nogle af vores mæglere

  Der skal være plads til at nyde livet

  Vi ved, at det er vigtigt med hjemlige rammer, du kan lide at være i, og det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

  Se, hvordan Martin gør sig umage

  Hjemmet er rammen om livet

  Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig. Hjemmet er rammen om livet, og at det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor forbereder vi os altid ekstra godt.

  Mød Lars, og hør mere

  Din bolig er noget særligt

  At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil. Og det med at gøre sit bedste - at gøre lidt mere, end man behøver - gælder alt i livet.

  Her kan du møde Jette

  Drømmen opstår ikke altid i åbningstiden

  Derfor har vi udvidet åbningstiden, så du kan ringe og chatte med os hver dag helt frem til kl. 22. For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for os. 

  Har du spørgsmål om bolighandel, vil du bestille en fremvisning, eller vil du have et Salgstjek? Så ring til os - vi er klar til at hjælpe dig.

  Ring på 33 26 77 33

  Bestil et Salgstjek

  Mere end 230 butikker i hele landet

  Altid en mægler i nærheden

  Mere end 600 uddannede mæglere

  Din garanti for en god bolighandel

  Alle boliger i Danmark på edc.dk

  Du behøver kun at lede ét sted