Bliv indehaver/partner i Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de

I en kæde med mere end 230 butikker, er der konstant en række igangværende ge­ne­ra­tions­skif­ter. Det betyder, at den rette har gode muligheder for at købe sig ind som partner og evt. ende som helejer. Vi har også ledige pladser, hvor du kan åbne din egen EDC-butik med det samme.

Om dig

Du er naturligvis ejendomsmægler med solid erfaring. Du ser en fordel i at være selvstændig i din butik og fri for at en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut bestemmer over din hverdag. Du ønsker en karrierevej uden begrænsninger og hvor det er din egen indsats som en del af et stort fællesskab, der skaber succesen. Værdier som troværdighed, initiativ og faglighed ligger dig meget på sinde, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Vi tilbyder mulighed for


Ubegrænset succes i en selvstændig ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, der arbejder målrettet på at være proaktiv og nyskabende. Det gælder både inden for pro­duk­t­ud­vik­ling, IT, markedsføring og uddannelse og ikke mindst din egen personlige og faglige udvikling.

Udvikling og fællesskab

Vi afholder løbende fælles ud­vik­lings­mø­der og konferencer i ind- og udland for alle medarbejdere, indehavere og partnere. Med andre ord har vi fokus på videndeling, fællesskab og udvikling på tværs af butikkerne, hvor du kan få et stort netværk med kolleger fra hele landet.

Vi tror på, at den virksomhed, der vinder kampen om de bedste medarbejdere, også er den virksomhed, der vinder kampen om kunderne. Derfor har EDC fælles uddannelse og træning. På den måde sikres det, at dine medarbejdere altid er blandt branchens bedste.  

Fakta om EDC

EDC er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de. Vi er 235 boligbutikker fordelt over hele landet, 24 erhvervscentre og 27 fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau­er, sidstnævnte som Feriepartner Danmark. Vi står desuden bag RobinHus-kæden. Vi har 50 års erfaring i kædedrift og samarbejde og er dermed også landets ældste mæglerkæde. Vi er som den eneste større mæglerkæde i Danmark ikke ejet af banker eller re­al­kre­di­tin­sti­tut­ter. Vi står bag en lang række produkter, som i dag er standard i branchen eller endda ophævet til lov på området. Vi har ca. 225 partnere i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os hurtigst muligt og oplys hvilket område, du kan gøre det bedst i. Vi tager så en seriøs snak om fremtiden. Kontakt Kim Kragh eller Sandra Engel Vigh. Alle henvendelser behandles fortroligt.