Tjek nemt interessen for din bolig

Er du nysgerrig efter at vide, hvor mange købere der er interesseret i en bolig som din? Så kan du nemt tjekke interessen blandt de mange købere vi har i køberkartoteket lige nu. Når du har foretaget en søgning, kan du skrive dig op og få direkte besked, når der kommer nye købere til, der matcher din bolig. Så er det nemt at følge efterspørgslen.

Sæt din salgspris og udfyld formularen

0 kr.+20 mio. kr.

Mangler du en køber til din bolig?

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge eller købe en bolig. Det kan være en udfordring at få overblik over efterspørgslen i markedet, og måske er du endnu ikke helt klar til at kontakte en af vores mæglere.

Vores anbefaling

Vi anbefaler, at du starter med at tage et kig i vores køberkartotek. Her kan du selv, let og enkelt, få et overblik over potentielle købere.

Hvordan søger du?

Indtast nogle få bo­li­gop­lys­nin­ger om din bolig ovenfor og se, hvor mange interesserede købere, vi har klar til netop en bolig som din.

Du skal være opmærksom på

Bemærk, at søgningen også viser uspecificerede ønsker. Derfor kan der være resultater, der ikke stemmer helt overens med dine bo­li­gop­lys­nin­ger.

Vil du vide, hvad din bolig er værd?

Få en præcis vurdering

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige pris på din bolig, kan vi hjælpe dig med en professionel vurdering. Her kommer vi på besøg hjemme hos dig og gennemgår din bolig sammen med dig. Herefter får du en præcis vurdering af din boligs værdi i det aktuelle marked.

Bestil Salgstjek