Få overblik over lejligheder til leje i Aarhus

Leder du efter din kommende lejebolig i Danmarks næststørste by, Aarhus? Hos os kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over alle de lejligheder i Aarhus, som er til leje lige nu. Her på siden kan du søge let og enkelt efter den rette lejlighed til leje i Aarhus Kommune. Tilpas din søgning alt efter ønsker om pris, beliggenhed, størrelse og meget mere.

Hvilken type lejlighed til leje søger du i Aarhus?

Aarhus Kommune og byen indeholder mange forskellige lej­lig­heds­ty­per, der passer til dit budget og livsstil. En af de helt moderne boformer, som du finder i Aarhus, er micro living lejligheder, som på smart vis udnytter ganske få kvadratmeter. Her er nye boligprojekter opført, hvor der er et særligt fokus på fælles arealer og aktivitetsrum.

Rundt om i byen finder du også mange forskellige typer af både 1-værelses- og 2-værelses lejligheder samt større lejligheder med god mulighed for at bo flere sammen. Du finder dermed sandsynligvis en lejebolig i Aarhus til dine behov.

Opdag de mange muligheder i Aarhus

Smilets by, Aarhus, har utallige tilbud for enhver smag. Det kommer blandt andet til udtryk i de mange spændende arrangementer i form af kulturelle begivenheder, sport­sak­ti­vi­te­ter, musikalske events og meget andet. Byen gemmer også på en lang række interessante attraktioner såsom Aros Kunstmuseum, Den Gamle By og Tivoli Friheden. Har du brug for et grønt pusterum i midtbyen, er det oplagt at tage en tur i Botanisk Have eller en af de mange andre parker rundt omkring i byen.

Byen er desuden hjemsted for en lang række forskellige uddannelser, heriblandt flere højt­spe­ci­a­li­se­re­de linjer, og derfor er det yderst populært for mange at søge mod Aarhus for at studere.

Søg bolig til leje i Aarhus

Hvad er fordelene ved at flytte ind i en lejebolig i Aarhus?

Lejeboliger er et populært valg for mange, der ønsker at flytte til Aarhus, men ikke ønsker at skulle investere i en ejerbolig. At bo til leje indebærer nemlig en række praktiske fordele, som især mange studerende finder relevant:

  • Det er det billigste valg på den kortere bane
  • Du har en større fleksibilitet ift. flytning
  • Du står oftest ikke selv for udvendig ved­li­ge­hol­del­se, reparationer o.lign.
  • Du har mulighed for at få boligstøtte

Er du usikker på, om du bliver boende i mange år frem, og ønsker du en bedre mulighed for at kunne komme til at bo centralt, uden det er forbundet med den samme an­skaf­fel­ses­pris som ved en ejerlejlighed.

Find lejeboliger

Du finder også mange attraktive lejligheder i Aarhus omegn

Der er langt fra kun omkring selve Aarhus midtby, hvor du kan finde en attraktiv lejlighed til leje. Rundt omkring i ud­kants­om­rå­der­ne og i andre byer i kommunen dukker der stadig flere helt nye bydele op med forskellige moderne lejligheder, der passer til både den studerende, kæresteparret, børnefamilien og de ældre. Her er der også god mulighed for at kombinere den lette adgang til midtbyen via offentlig transport med kort afstand til grønne områder.

Både omkring Aarhus N og Skejby, Risskov, Åbyhøj og Brabrand, for blot at nævne nogle enkelte områder er der en rivende byudvikling. Det betyder flere nye lejeboliger, mere liv lokalt og som regel også et fremvoksende forretningsliv i nærområdet. Uanset hvilken type lejlighed i Aarhus, du søger, og i hvilket område du ønsker at bo, kan du hos os nemt og hurtigt danne dig et overblik over de mange muligheder for at finde den rette lejebolig i kommunen.

Find lejligheder til leje i Aarhus

Søg efter lejeboliger i Aarhus’ mange populære bydele

Drømmer du om at finde en lejebolig i hjertet af Aarhus midtby? En lejlighed lidt uden for selve centrum, hvor du stadig er tæt på det hele? Eller vil du gerne lidt længere væk fra byen og tættere på naturen? Aarhus og omegn gemmer på mange spændende bydele, der hver især har sit at byde på.

Det eksklusive Frederiksberg
Omkring bydelen Frederiksberg finder du charmerende lejligheder til leje, der er fyldt med mange fine detaljer og en hyggelig atmosfære, og som har en rig og lang historie bag sig. Frederiksberg er kendetegnet ved at være at eksklusivt og ganske populært sted at bo,

Det hippe Trøjborg
På Trøjborg finder du et alsidigt lokalt forretningsliv med både caféer, butikker, biograf og meget andet. Samtidig ligger den velbesøgte Riis Skov stort set blot et lille stenkast væk. Og så er der heller ikke langt til mange af Aarhus Universitets campusser. Alt dette er med til at gøre Trøjborg til et poulært og hipt område.

Det stem­nings­fyld­te Lat­i­n­er­kvar­te­ret
Med en lejlighed i Lat­i­n­er­kvar­te­ret er du helt tæt på nogle af Aarhus' mest spændende spe­ci­al­bu­tik­ker, caféer og spisesteder, der gemmer sig rundt omkring på de stem­nings­fyld­te gader og stræder. Det er uden tvivl en af Aarhus’ mest trendige områder.

Det rolige Øgadekvarter
Øgaderne giver dig en mere afslappet stemning end så mange andre steder i Aarhus, og så er du stadigvæk lige i nærheden af midtbyen. Her er mange charmerende lejligheder, og alt fra studerende og par til børnefamilier og lignende bor her.

Den studievenlige Ceresbyen
Ceresbyen er nærmest sin egen lille studieby, og her har du god mulighed for at bo tæt på andre studerende. Det skyldes især, at VIA University College ligger i hjertet af det hele. Med en lejlighed her kan du også nemt slappe af i grønne omgivelser i Ceres Haven.

Den nye moderne bydel, Aarhus Ø
På Aarhus Ø er der mange nye og lyse lejligheder, som alle har kort afstand til vandet, nogle med direkte havudsigt. Øen byder også på flere spændende spisesteder og butikker samt mulighed for indkøb og fitness.

Find din lejebolig her

Find lejebolig