73 boliger til leje i 3400 Hillerød

Hos EDC kan du finde alle boliger til salg i Danmark. Uanset om drømmeboligen er en bolig til leje midt i en storby, en landejendom nær strand og skov eller et charmerende rækkehus med en lille forhave.

Lejebolig i Hillerød: Velkommen til din guide til boliger til leje i Hillerød

Hillerød er kendt for sin rige historie, smukke natur og som et af de mest attraktive steder at bo i Nordsjælland

I denne guide ser vi nærmere på, hvorfor Hillerød er blevet et eftertragtet sted for dem, der ønsker at leje en bolig.

Fordelene ved at bo til leje i Hillerød:

1. En by med rig histore og kulturarv
Hillerød er hjemsted for Frederiksborg Slot, som er en af Danmarks absolut mest imponerende bygninger. De smukke omgivelser omkring slottet med slotshaven og ikke mindst søen gør området attraktivt for en spadsertur og giver en særlig følelse af at være en del af Danmarks rige kulturarv.

2. Herlig natur lige ved døren
Bo nær skov og naturskønne områder. En af Danmarks største og smukkeste skove Gribskov og Slotshaven i centrum af byen giver anledning til at dyrke naturen og friluftslivet. 

Tæt på København uden storbyens stress

Hillerød ligger tilpas lanbgt væk fra storbyens larm og stress og alligevel kun en times kørsel fra København, hvilket gør det nemt at pendle til storbyen for arbejde eller forlystelser. Den offentlige transport til storbyen er let tilgængelig centralt og direkte fra Hillerød station, som også ligger 2 minutter fra Frederiksborg Gymnasium H/F.

Find din lejebolig i Hillerød her

Leje

Voksende økonomi og mange jobmuligheder

Hillerød er en attraktiv by at bosætte sig i både for de unge, professionelle mennesker, såvel som dem med flere års erfaring. Byen har en stigende økonomisk vækst og byen byder på mange jobmuligheder både for den travle familie med brug for en fleksibel stilling, såvel som de, der står som nyuddannede.

Se hvilke lejeboliger, der er til leje lige nu i Hillerød

Leje