Om os

Din personlige land­brugs­mæg­ler på tværs af landet

EDC Landbrug er udvalgte EDC-mæglere, som har specialiseret sig inden for køb, salg og vurdering af alle typer land­brugs­e­jen­dom­me.

Kontakt en land­brugs­eks­pert

Vi har mæglere over hele landet. Der er altid en land­brugs­mæg­ler med særligt kendskab til netop dit område.

  Vores historie

  I 1971 satte en gruppe ambitiøse ejen­doms­mæg­le­re sig sammen. De ville ændre kundernes muligheder og måden, hvorpå ejen­doms­bran­chen fungerede. Planen var derfor at skabe en digital platform, der skulle gøre det endnu nemmere at finde den helt rigtige ejendom. Det blev begyndelsen for EDC – Ejen­doms­mæg­ler­nes Data Centrum – navnet blev vedtaget d. 3. april 1974. Med den vision blev EDC til Danmarks første kæde af ejen­doms­mæg­le­re – og de første til at anvende IT-systemer i mæg­ler­for­ret­nin­gen. Ens for alle medlemmer var et krav om statsau­to­ri­sa­tion, og at man skulle have en forretning, som havde en rimelig omsætning. Og derfra gik det stærkt.

  EDC Landbrug har eksisteret i mange år. Siden sin spæde begyndelse har afdelingen haft stor succes, og EDC Landbrug har bare vokset sig større år for år. Hos os tilbyder vi udvalgte EDC-mæglere, der har specialiseret sig i køb, salg og vurdering af alle typer land­brugs­e­jen­dom­me i årtier. Det er din garanti for at få specialiseret rådgivning og et professionelt forløb, hvor vi tager dig trygt igennem processen fra start til slut. Hos os får du rådgivning, sparring, dybdegående vurderinger og meget mere – alt sammen med dig og dine behov i centrum.

  Få tilsendt ejendomme

  Opret dit ønske i vores køber-/lejerkartotek. Vi matcher dine kriterier med ejendomme, vi får til salg, og skriver, når der er et match.

  Køber-/lejekartotek

  Find landbrug

  Hvis du leder efter potentielle land­brugs­e­jen­dom­me, så kig her. Klik på linket forneden og se, hvilke land­brugs­e­jen­dom­me vi har på hylderne lige nu.

  Se land­brugs­e­jen­dom­me

  Kontakt os

  Indtast by eller kommune og find din lokale land­brugs­eks­pert, der har dybdegående kendskab til din by og din ejendom.

  Kontakt en land­brugs­eks­pert

  Læs LandbrugFokus

  Hold dig opdateret på nyheder, tendenser og data fra land­brugs­mar­ke­det lige nu. Du får det fulde overblik med to udgivelser om året.

  Tilmeld LandbrugFokus

  Mæglere i hele landet

  Som en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed har vi land­brugs­mæg­le­re fordelt i hele Danmark. Derfor står der hos EDC Landbrug altid en kompetent mægler klar med et gennemgribende kendskab til den lokale prisudvikling og efterspørgsel på jord og ejendomme i netop dit område. Vi tilbyder dygtige fagfolk med mange års erfaring fra land­brugs­sek­to­ren, så du får den bedst mulige rådgivning til netop din situation.

  Så uanset om du skal købe eller sælge landbrugsjord, skovejendom, svinegård eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker og behov.

  Kontakt os

  EDC Videbæk

  EDC Landbrug farms4sale

  Livet på landet kendes bedst af fagfolk

  Jeg er uddannet landmand, driver selv landbrug og har fingeren i mulden, hver dag og ved hvad der sker på landet. Personlig kontakt og kendskab til landet - til glæde for både køber og sælger.

  Henrik Kristensen

  Indehaver / Ejendomsmægler MDE

  hmk@edc.dk20 23 80 11EDC Landbrug farms4sale

  EDC Landbrug farms4sale

  Lindegade 56C, 6070 Christiansfeld

  606@edc.dk74 56 38 00

  EDC Landbrug Poul Erik Bech

  Landbrugsmægler med nationalt netværk

  Vi er en specialiseret land­brugs­af­de­ling, og en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. Ud over land­brugs­af­de­ling, får du et landsdækkende netværk af 19 erhvervscentre og over 80 boligbutikker, til at sælge dit landbrug.

  Frank Poll

  Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE

  fpo@edc.dk22 14 65 28EDC Landbrug Poul Erik Bech

  EDC Landbrug Poul Erik Bech

  Ringstedgade 28, 4700 Næstved

  199@edc.dk58 58 77 09

  Hvor hurtigt går udviklingen på robotter og selvkørende land­brugs­ma­ski­ner?

  EDC Landbrug Poul Erik Bech har talt med to med fingrene nede i mulden i forhold til den teknologiske udvikling i landbruget. En salgsansvarlig for robotteknologi og mekanisk ukr­ud­st­be­kæm­pel­se på en maskinstation og en landmand, som bruger robotteknologi til den økologiske planteavl.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Ugunstige vejrforhold bringer dansk høst i bund

  Siden 2018 har den danske høst været relativ stabil, hvor kor­n­pro­duk­tio­nen var 9,6 mio. tons i 2022, hvilket er 3,3% højere end normalhøsten på 9,27 mio. tons. Normalhøsten er beregnet som den gennemsnitlige høst i perioden 2012-2022.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Robotterne kommer: Er fremtidens landbrug ubemandede?

  Den teknologiske udvikling i landbruget tager fart. Der kommer flere og flere robotter, droner og kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere udbredt. Men hvor hurtigt går udviklingen? LandbrugFokus har taget en snak med Thomas Nitschke fra Teknologisk Institut om udviklingen.

  • Landbrug
  Læs artikel