Køb og salg af svinegård

Vi er din specialist, partner og praktiske gris

Er du på udkig efter en landejendom til gri­se­pro­duk­tion? Eller ønsker du at sælge din svinegård? Vi kan hjælpe dig godt igennem hele processen, uanset om du skal købe eller sælge en griseejendom.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Overvejer du at sælge?

Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

Sådan sælger vi din ejendom

Hvad er din ejendom værd?

Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

Bestil salgsvurdering

Er du på udkig efter en ejendom?

Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

Sådan håndterer vi købsprocessen

Vil du vide, hvad din svinegård er værd?

EDC Landbrug kan tilbyde dig en uvildig og grundig vurdering af din land­brugs­e­jen­dom på baggrund af professionelle vur­de­rings­prin­cip­per. De fleste af vores valuarer er MRICS-registrerede, hvilket er din garanti for, at vurderingen finder sted efter en række internationalt anerkendte retningslinjer. En vurdering kan være afgørende for din salgspris, og der kan være mange penge at finde, når salget er afsluttet.

En vurdering er også være et aktiv for dig i dine forhandlinger med banken og SKAT. Vi tager højde for alle forhold, der har indflydelse på din ejendoms værdi, så du får den bedst mulige pris.

Bestil vurdering

Hos EDC Landbrug har vi mange års erfaring med køb og salg af alle former for land­brugs­e­jen­dom­me. Vores specialister har værdifuld viden om dansk landbrug og som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed, tilbyder vi en stærk lokal til­ste­de­væ­rel­se og et slagkraftigt landsdækkende netværk. Sådan får du en kompetent land­brugs­mæg­ler, som forstår markedet og din situation. 

Køb og salg af land­brugs­e­jen­dom­me

Uanset, om du skal købe eller sælge din griseejendom, så kan EDC Landbrug hjælpe dig godt igennem dit forløb. Vi har indgående indsigt i alle land­brugs­seg­men­ter, og de processer der er er i forbindelse med er erhvervelse af ejendom eller salg af livsværket. Vi er altid en stærk sam­ar­bejds­part­ner med vores mange års erfaring og bran­che­spe­ci­fik­ke land­brugs­mæg­le­re.

Kontakt din lokale mægler

Vi finder den rigtige svinegård eller den rigtige køber

Er du interesseret i at eje en grisegård, kan vi hos EDC tilbyde en lang række muligheder for at finde præcis den grisegård du har i tankerne. Ønsker du at sælge din eksisterende grisegård, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige køber.

Kontakt til lokale land­brugs­mæg­ler

Køber-/lejerkartotek, din fordel

Når du tilmelder dig vores køberkartotek, får du Danmarks største kartotek af ejendomme. Tilmeld dig og se, om der skulle være en grisegård, der matcher dine behov. Som sælger kan du se, om der skulle være ønsker i vores database, der passer med din ejendom. Med kø­ber­kar­to­te­ket i baglommen får du sendt information direkte til dig, hvor du vil, og når du vil. Sådan kan du være et skridt foran og vurderer interessen i netop din grisegård.

Vi kan også hjælpe med:

 • Professionel fotografering
 • Udførligt salgsmateriale med de vigtigste elementer på ejendommen
 • Indhentning af fornødne dokumenter
 • Dialog og korrespondance med købere
 • Forhandling med købere
 • Købsaftale
 • Tinglysning
 • Re­fu­sions­op­gø­rel­se

Hvor hurtigt går udviklingen på robotter og selvkørende land­brugs­ma­ski­ner?

EDC Landbrug Poul Erik Bech har talt med to med fingrene nede i mulden i forhold til den teknologiske udvikling i landbruget. En salgsansvarlig for robotteknologi og mekanisk ukr­ud­st­be­kæm­pel­se på en maskinstation og en landmand, som bruger robotteknologi til den økologiske planteavl.

 • Landbrug
Læs artikel

Ugunstige vejrforhold bringer dansk høst i bund

Siden 2018 har den danske høst været relativ stabil, hvor kor­n­pro­duk­tio­nen var 9,6 mio. tons i 2022, hvilket er 3,3% højere end normalhøsten på 9,27 mio. tons. Normalhøsten er beregnet som den gennemsnitlige høst i perioden 2012-2022.

 • Landbrug
Læs artikel

Robotterne kommer: Er fremtidens landbrug ubemandede?

Den teknologiske udvikling i landbruget tager fart. Der kommer flere og flere robotter, droner og kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere udbredt. Men hvor hurtigt går udviklingen? LandbrugFokus har taget en snak med Thomas Nitschke fra Teknologisk Institut om udviklingen.

 • Landbrug
Læs artikel