Skov-, jagt- og naturejendomme

Salg og køb af skovejendomme

Går du med overvejelser om at sælge din skovejendom? Eller drømmer du om en jagtejendom med stor her­lig­heds­vær­di? Så kan vi hos EDC Landbrug hjælpe dig.

Kontakt din lokale land­brugs­mæg­ler

Land­brugs­mæg­le­re med specialiseret viden og mangeårig erfaring inden for køb og salg af skov-, jagt- og naturejendomme.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter en ejendom?

  Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Forståelse for både dig og din forretning

  Har du særlige ønsker til, hvordan vi skal håndtere dit salg? Skovejendomme spænder vidt og dækker alt fra liebhaveri, jagt, skovdrift, produktion af juletræer og plan­tesko­le­drift til forvaltning af private skove, jagt- og naturejendomme. Vi har stor forståelse for både dig og din forretning, og for at sikre et trygt og professionelt handelsforløb tilpasser vi altid salgs- eller købsprocessen efter dine behov og aktuelle situation.

  Køberen findes ofte uden for lokalområdet

  Køberen til din ejendom skal ofte findes uden for dit lokalområde. Derfor er vores landsdækkende netværk en stor fordel. Men det er ikke kun essentielt for at finde den helt rigtige køber til din skovejendom. Vores brede netværk og lokalkendskab i hele landet kan nemlig også være afgørende for at finde den skovejendom, du drømmer om.

  Søg skov-, jagt og naturejendomme

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld dig her

  Hvor hurtigt går udviklingen på robotter og selvkørende land­brugs­ma­ski­ner?

  EDC Landbrug Poul Erik Bech har talt med to med fingrene nede i mulden i forhold til den teknologiske udvikling i landbruget. En salgsansvarlig for robotteknologi og mekanisk ukr­ud­st­be­kæm­pel­se på en maskinstation og en landmand, som bruger robotteknologi til den økologiske planteavl.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Ugunstige vejrforhold bringer dansk høst i bund

  Siden 2018 har den danske høst været relativ stabil, hvor kor­n­pro­duk­tio­nen var 9,6 mio. tons i 2022, hvilket er 3,3% højere end normalhøsten på 9,27 mio. tons. Normalhøsten er beregnet som den gennemsnitlige høst i perioden 2012-2022.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Robotterne kommer: Er fremtidens landbrug ubemandede?

  Den teknologiske udvikling i landbruget tager fart. Der kommer flere og flere robotter, droner og kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere udbredt. Men hvor hurtigt går udviklingen? LandbrugFokus har taget en snak med Thomas Nitschke fra Teknologisk Institut om udviklingen.

  • Landbrug
  Læs artikel