Køb og salg af plan­teavls­e­jen­dom­me

Vi forstår os på dig og dine behov

Leder du efter den ideelle ejendom til målrettet dyrkning og avl af nytteplanter? Eller vil du sælge din planteavlsgård? Vi kan hjælpe dig godt videre.

Din mægler med mangeårig erfaring og ekspertise inden for landbrug

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter en ejendom?

  Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Søg plan­teavls­e­jen­dom­me

  Vi har måske allerede køberen til din ejendom

  I vores køberkartotek har vi mange interesserede købere skrevet op, og de fleste er godkendt af deres bank, så en handel kan ofte gennemføres hurtigt. Går du med salgstanker, men vil gerne tjekke efterspørgslen på en ejendom som din? Tryk på knappen herunder, og tjek, hvor mange potentielle købere vi har skrevet op, som søger en ejendom som din.

  Find køber

  Som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed har vi rødder i alle dele af landet. Vi kan derfor tilbyde et stærkt lokalt kendskab, men også et robust netværk i hele landet.

  Kontakt din lokale land­brugs­eks­pert

  Kompetent rådgivning 

  EDC Landbrug har ikke blot stærk viden om land­brugs­e­jen­dom­me. Vores specialister har værdifuld indsigt i drift, lovgivning og processer indenfor alle former for landbrug. Herunder også planteavl og plan­teavls­går­de. Vi sikrer, at du altid får en kompetent land­brugs­mæg­ler, der har et stort kendskab til branchen og markedet.

  Vi tager udgangspunkt i dine behov

  Vi ved, at selvom Danmark er et lille land, så er der betydelige variationer i klima- og jord­bunds­for­hold. Og vi forstår, at den enkelte landmand kan have særlige dyrk­nings­for­mer. Nogle har behov for at producere mest muligt foderkorn, og andre fokuserer på produktion af spe­ci­a­l­af­grø­der. Derfor tager et forløb hos os udgangspunkt i dine behov.

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld

  Hvor hurtigt går udviklingen på robotter og selvkørende land­brugs­ma­ski­ner?

  EDC Landbrug Poul Erik Bech har talt med to med fingrene nede i mulden i forhold til den teknologiske udvikling i landbruget. En salgsansvarlig for robotteknologi og mekanisk ukr­ud­st­be­kæm­pel­se på en maskinstation og en landmand, som bruger robotteknologi til den økologiske planteavl.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Ugunstige vejrforhold bringer dansk høst i bund

  Siden 2018 har den danske høst været relativ stabil, hvor kor­n­pro­duk­tio­nen var 9,6 mio. tons i 2022, hvilket er 3,3% højere end normalhøsten på 9,27 mio. tons. Normalhøsten er beregnet som den gennemsnitlige høst i perioden 2012-2022.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Robotterne kommer: Er fremtidens landbrug ubemandede?

  Den teknologiske udvikling i landbruget tager fart. Der kommer flere og flere robotter, droner og kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere udbredt. Men hvor hurtigt går udviklingen? LandbrugFokus har taget en snak med Thomas Nitschke fra Teknologisk Institut om udviklingen.

  • Landbrug
  Læs artikel