Køb og salg af landbrugsjord

Mæglere med fødderne solidt plantet på jorden

Hvis du går med tanker om at købe eller sælge landbrugsjord, så kan vi løse opgaven for dig.

Kontakt din lokale land­brugs­mæg­ler

Hos EDC Landbrug formidler vi køb og salg af landbrugsjord i hele Danmark.

  Hvordan kan vi hjælpe dig ?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter landbrugsjord?

  Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette landbrugsjord og rådgive dig gennem købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Hvis du går med tanker om at købe eller sælge landbrugsjord, så kan vi løse opgaven for dig. Hos EDC Landbrug formidler vi køb og salg af landbrugsjord i hele Danmark. Uanset, hvor du søger landbrugsjord, har vi en land­brugs­mæg­ler med stor ekspertise og et stærkt netværk, der står klar til at hjælpe.

  Som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed tilbyder vi en stærk lokal til­ste­de­væ­rel­se og et slagkraftigt landsdækkende netværk. Det kommer dig til gode, uanset om du søger landbrugsjord til udvidelse af din nuværende bedrift - eller hvis du har tanker om at sælge dele af land­brugs­jor­den på din ejendom.

  Find din lokale land­brugs­mæg­ler

  Søg landbrugsjord

  Vi forstår dig

  Hos EDC Landbrug får du altid en kompetent land­brugs­mæg­ler, der har indgående kendskab til markedet, og som forstår sig på dig og din situation. Sådan får du den bedst mulige pris på landbrugsjord. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og salg af landbrugsjord.

  Læs mere her

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld

  Hvor hurtigt går udviklingen på robotter og selvkørende land­brugs­ma­ski­ner?

  EDC Landbrug Poul Erik Bech har talt med to med fingrene nede i mulden i forhold til den teknologiske udvikling i landbruget. En salgsansvarlig for robotteknologi og mekanisk ukr­ud­st­be­kæm­pel­se på en maskinstation og en landmand, som bruger robotteknologi til den økologiske planteavl.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Ugunstige vejrforhold bringer dansk høst i bund

  Siden 2018 har den danske høst været relativ stabil, hvor kor­n­pro­duk­tio­nen var 9,6 mio. tons i 2022, hvilket er 3,3% højere end normalhøsten på 9,27 mio. tons. Normalhøsten er beregnet som den gennemsnitlige høst i perioden 2012-2022.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Robotterne kommer: Er fremtidens landbrug ubemandede?

  Den teknologiske udvikling i landbruget tager fart. Der kommer flere og flere robotter, droner og kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere udbredt. Men hvor hurtigt går udviklingen? LandbrugFokus har taget en snak med Thomas Nitschke fra Teknologisk Institut om udviklingen.

  • Landbrug
  Læs artikel