Stor erhvervsgrund solgt til ræk­ke­huspro­jekt i Sønder Tranders ved Aalborg

  • Aalborg
  • investering

En erhvervsgrund på 12.575 m2 er solgt i Sønder Tranders i Gistrup ved Aalborg kun 1 km. væk fra det kommende supersygehus. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af er­hvervs­grun­den på vegne af GreveParken, som har solgt en del af deres grund fra. Køber er Egonsminde Invest A/S og Tee Jays PH Holding ApS, der sammen vil opføre 43 kva­li­tets­ræk­ke­hu­se på 110 m2 med enten 3-4 værelser, som vil stå klar til udlejning og indflytning i starten af 2025.      

Bartelsgaard er et nyt attraktivt område i udkanten af Aalborg på den vestlige side af Sønder Tranders syv km sydøst fra Aalborg Centrum. Der har tidligere været ju­le­træs­plan­ta­ge og endnu tidligere æb­le­træs­plan­ta­ge. Michael Jensen, CEO, Egonsminde Invest, der primært bygger rækkehuse, siger:

”Vi har købt den 12.575 m2 store erhvervsgrund, hvor vores to­ta­len­tre­pre­nør på projektet Vestergaard Construction allerede er gået i gang med kloak- og gravearbejdet. Vi bygger 43 rækkehuse i rigtig god kvalitet og førsteklasses materialer. De bliver på ca. 110 m² i 2 plan, hvor 23 af dem er 4-værelses primært til familier, og 20 af dem er 3-værelses til par, der måske ikke ønsker børn, ikke har børn endnu, eller hvor børnene måske er flyttet hjemmefra.”

”Sønder Tranders er en rigtig idyllisk by, hvor vi gør meget ud af at opretholde et hyggeligt landsbymiljø bl.a. med et hyggeligt gårdmiljø mellem boligerne. Så det bliver i gammel byggestil med murede og vandskurede facader med ægte sorte og røde vingetegl på tagene og husene opføres overalt i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, der skal holde på den lange bane. Der bliver store udenomsområder, og hvert rækkehus råder over lange og brede indkørsler på den ene side og rummelige private terrasser/haver på den anden side. Boligerne er ind­flyt­nings­kla­re i starten af 2025 og det bliver til attraktive ud­lej­nings­pri­ser. Det er Komplet Ejen­domsad­mi­ni­stra­tion, der vil stå for udlejning, fremvisninger m.m.”

Lyttet til borgerne
Frank Jensen, direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, der har formidlet salget af er­hvervs­grun­den, siger: ”Det har været en længere proces, så fra er­hvervs­grun­den blev sat til salg og til lokalplanen blev vedtaget, er der gået ca. tre år. Køber har selv været med til at påvirke projektet, og der har været en hel del dialog med kommunen, men også med de lokale borgere, der har gået meget op i, at det nye boligprojekt passer til det om­kring­lig­gen­de, hyggelige landsbymiljø med dejlig natur i nærheden. Det er positivt, at de har lyttet til indsigelser og gjort meget for at tilpasse sig og lytte til de lokale. Projektet er også gjort lidt mindre end oprindeligt planlagt, og der bygges i en gammeldags stil og med farver og udtryk, som passer godt ind i området.”

”Det attraktive boligområde er kun 1 km. fra kommende supersygehus og 2 km. fra Gistrup, der byder på en dejlig natur i Lundby Krat og golfbanen Ørnehøj. Det er nogle få hundrede meter fra Aalborg Universitet, den innovative forskerpark NOVI er placeret i området og der er flere større virksomheder og Gigantium, der er multicenter, arena med håndbold, 2 skøjte- og ishockeyhaller, badeland/svømmehal og afvikling af koncerter og messer. Der er også en rigtig god udvikling er­hvervs­mæs­sigt i området, hvilket naturligt er med til at afføde et behov for flere boliger,” siger Frank Jensen fra EDC Erhverv.

Solgt del af GreveParken
Sælger er Christian og Hanne Greve, indehaver af GreveParken, der har solgt en stor del af deres erhvervsgrund fra, hvor der nu bygges rækkehuse. Christian Greve siger: ”Vi driver GreveParken med er­hverv­s­ud­lej­ning og studieboliger og oprindeligt var tanken, at der skulle være mere er­hvervs­byg­ge­ri på grunden. Men Frank Jensen fra EDC Erhverv fik os overbevist om, at boliger ville være en bedre løsning i området, der er præget af stor udvikling. Så da vi først tog beslutningen, endte det i et hurtigt salg. Det har været utroligt professionelt samarbejde med EDC, og vi har samarbejdet i lang tid. De hjælper os også hver gang, vi har nye udlejninger her i GreveParken. Samarbejdet fungerer upåklageligt, så det vil vi også fortsætte med fremover.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00