Villa fra EDC

Hyldgårdvej 14, Fabjerg

7620 Lemvig

4/3 rum, 128 m²
Købsaftale underskrevet

Hånd­vær­ker­til­bud ved Fabjerg – naturskønne omgivelser nær Klosterheden

Tæt på Fabjerg og seks kilometer fra Lemvig finder I denne villa, som byder på to gode muligheder for at skabe drømmeboligen. Enten skal I sætte jer for at totalrenovere det eksisterende hus, eller også øjner I chancen for at få jer en unik byggegrund i naturskønne omgivelser tæt ved Klosterheden. At I skal have ar­bejds­hand­sker­ne på afspejles selvfølgelig i den attraktive pris.

Ejendommen ligger 1,7 kilometer syd for Fabjerg, hvor I både finder en lokal køb­mands­for­ret­ning og udefriskolen, som også har vuggestue, børnehave og SFO under paraplyen. Dermed er de smukke omgivelser ikke en modpol, men nærmere en medspiller til den daglige komfort. Klosterheden ligger kun tre kilometer væk, og da Hyldgårdvej samtidig er en grusvej i den ende, hvor I får adresse, er I sikret et fredeligt udgangspunkt fri for uvedkommende trafik.

Grunden er på 425 m², så haven bliver et overskueligt bekendtskab. I får udsigt til de om­kring­lig­gen­de marker, der bugter sig omkring ejendommen, og hvis I foretrækker endnu mere udsigt frem for læ, skal I bare tynde ud i rand­be­plant­nin­gen. Villaen er på 128 m² foruden en kælder på 10 m², og i tilknytning til huset får I en muret garage på 24 m².

1964 er byggeåret, og boligen har fået lov at stå stort set uberørt hen siden da. Forramme-elementer og farverige klinker hører til de tidstypiske detaljer, men der er ikke tvivl om, at huset først og fremmest kræver en grundig opgradering, før det kan kaldes ind­flyt­nings­klart. In­dret­nings­mæs­sigt består villaen for nuværende af tre værelser og et badeværelse plus køkken og en rummelig stue. Dertil afrundes planløsningen af en stor entré.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for at høre mere om mulighederne.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104962
Boligareal
128 m²
Kælder
10 m²
Vægtet areal
138 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
425 m²
Antal etager
1
Byggeår
1964
Energimærke
D
Liggetid
97 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00