Ejerlejlighed fra EDC

Mølleåparken 121, st.

2800 Kongens Lyngby

2/1 rum, 61 m²
Købsaftale underskrevet

Ende stuelejlighed med havestykke i Mølleåparken

Velkommen til Mølleåparken, hvor denne charmerende lejlighed venter på at byde dig velkommen.

Det er nemt at føle sig hjemme! Lejlighedens lyse og indbydende kvadratmeter fordeler sig på entré med masser af skabsplads, lyst, nyere moderne og veludstyret køkken med kig ud mod grønne omgivelser, en dejlig opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet, hvor der også er plads til gæster - og hvor der er udgang til terrasse og de skønne grønne arealer, et godt badeværelse og et lyst og rummeligt soveværelse.

Det er nemt at flytte ind i de her omgivelser og der er plads til at nyde tilværelsen - både ude og inde. Der er nemlig terrasser og uderum på begge sider og derfor kan I både drikke morgenkaffe i dagens allerførste lys og nyde eftermiddags- og aftensolen på terrassen, der er fuldstændig ugenert og bedst kan beskrives som en lille oase af uforstyrret ro. Der er monteret en markise på terrassen der vender ud mod stuen, som gør terrassen endnu mere anvendelig. Alt fremstår velholdt og kvadratmeterne er godt udnyttet. Moderne, tidløs æstetik - og kvalitet i materialevalg.

Stu­e­lej­lig­he­den ligger for enden af ejendommen og denne unikke position, omgivet af en hæk på venstre side, tilføjer en ekstra dimension af privatliv til din dagligdag. Man har adgang til et græsareal lige ude foran lejlighedens terrasse, som skaber en følelse af en privat have, der inviterer til afslapning og ro. Græsarealet er ikke privat - det er dog ret så utænkeligt, at andre skulle benytte det, og derfor har man følelsen af at have sin egen have. Det er noget der skiller den ud fra de andre stu­e­lej­lig­he­der, som ikke har samme privathed.

Området omkring Mølleåparken 121 byder på et væld af faciliteter og grønne områder. Med let adgang til lokale butikker, skoler og offentlig transport er du altid godt forbundet med byen. Alt er inden for rækkevidde - også den ro, man godt kan længes efter i en - til tider - hektisk hverdag, hvor alting går stærkt; den er her. Roen. Lejligheden med eget uderum er således beliggende i et fantastisk kuperet naturområde, der uanset årstid er seværdigt - og så er der alligevel alle hverdagens be­kvem­me­lig­he­der inden for rækkevidde. En perfekt kombination af ro og praktik. Der er tilmed parkering lige uden for lejligheden.

Til ejerforeningen hører en vaskekælder, et værkstedsrum samt et stort fællesrum til samvær og fest. Ydermere hører der til lejligheden et privat kælderrum samt adgang til en fælles cykelkælder, og begge rum har nedgang meget tæt på lejligheden.
I haveplan er der adgang til et fælles redskabsskur, med diverse haveredskaber.

Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev, hvad Mølleåparken 121, st. har at tilbyde.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Lyngby-Taarbæk (58.538 indbyggere)

Kommuneskat
24,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.708 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.548 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.104 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
28403571
Boligareal
61 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
128 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Isabella Utzon Blach Damgaard

Ejendomsmægler, MDE

ibd@edc.dk40 27 20 2158 58 76 53EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jernbanevej 15A, 2800 Kongens Lyngby

284@edc.dk45 88 54 44